Wet Bibob

Alles over de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (BIBOB)

Over ons

Meester Advocaten heeft een duidelijke missie: wij willen specialist zijn op het gebied van horecaregelgeving, waaronder de problematiek rondom vergunningen, en leidend zijn in bibob-vraagstukken. Voor onze klanten gaan wij door het vuur en stellen wij ons toegankelijk op. Binnen onze specialisatie horecaregelgeving willen wij een bijdrage leveren aan de professionalisering van de branche.

Meester Advocaten heeft hart voor de horecabranche, zoveel is duidelijk. Wij adviseren landelijk meer dan 4000 horecabedrijven. Daarnaast adviseert Meester Advocaten gemeenten en staan wij ook particulieren bij. Ook verzamelen wij actief juridische en niet-juridische branchekennis, die we toegankelijk maken voor de gehele sector.

Meester Advocaten let op de details en legt de lat hoog. Zo profiteert u van onze proactieve houding; denk aan het signaleren van knelpunten waar u deze op dit moment nog niet ziet.

Elke zaak wordt bij Meester Advocaten tenminste door 2 specialisten besproken. Onze zeer ervaren juristen verrichten standaard uitvoerig jurisprudentieonderzoek en hebben vrijwel allemaal een achtergrond bij de gemeentelijke overheid, waardoor u al snel op voorsprong staat bij bibob-screenings, vergunningsaanvragen en andere procedures.

Voor gemeenten is Meester Advocaten met name actief in het kader van de advisering over de invulling en uitvoering van bibob-regelgeving. 

Ook u kunt profiteren van de expertise van Meester Advocaten. Weten hoe? Neem gerust contact met ons op, ook als u nog vragen heeft.

Onze Bibob-experts

Neem contact op met Raoul Meester
Meester Advocaten Foeliestraat 18 1011 TM Amsterdam
t: +31 (0)20-409 55 55 f: +31 (0)20-409 54 44 meester@meesteradvocaten.nl
Neem contact op met Kenny van der Hoeven
Advocaat Foeliestraat 18 1011 TM Amsterdam
t: +31 (0)20-409 55 55 f: +31 (0)20-409 54 44 vanderhoeven@meesteradvocaten